Feesten & Genieten
SABLON MENUDagverse Producten
VAN DE VROEGMARKT
koud buffet in combinatie met tepanyaki bar waar we voor de klant de gewenste bakwijze kunnen aanbieden – aanvullend een dessertenbuffet met huisbereid ijs zowel schepijs als bruidstaarten.
*TEPANYAKI BAR: gebakken mals stukje rund, gemarineerde borst van hoevekip, zwaardvis met limoen, in soja gemarineerde zalm, aardappeltjes in de schil met champignons en spekjes, béarnaise en pepersaus, dessertenbuffet
ideaal voor verjaarsdag feesten – een tikkeltje anders dan anders: pastabeker met spaghettisaus en carbonara saus, puntzakjes friet met de bijhorende sausjes, fajita’s met gemarineerde kip, ijsbergsla en witte kool, hotdogs, escargots à volonté
assortiment open en gesloten belegde broodjes 5 per persoon
bekijk ons uitgebreid aanbod bij BROODJES(*)
rechtstreeks op de statafels: gemarineerde olijven, tonijn mi-cuit gebakken met sesam en soja in pipette, assortiment sushi met wasabi mosterd, wraprolletjes met krokante groentjes.
zachte sandwiches met beleg 3 stuks en 1 koffiekoek
americain preparé, kaas ,hesp …
koffie naar believen
uitgebreid assortiment BROODJES(*) afsluitend met mini gebak
koffie naar believen.
*BROODJES: assortiment mini sandwiches en broodjes: mini sandwiches met kruidenkaas, radijs en bieslook // foccacia met tapenade van tomaat en “prosciutto crudo” ham // ciabatta met “Buffala” mozzarella en pesto van rucola // Engels driehoekje met ham en jonge kaas // mini sandwiches met carpaccio van gele en groene courgette // meergranen broodje met gerookte zalm, verse kaas en komkommer //Italiaanse bol met coppa en een huisbereide kruiden mayonaise
Feesten & Genieten
INFO & PRIJZEN
witloof met tartare van zalm en Sint-Jacobsvrucht, kruiden mayonaise, gamba’s met jona gold en avocado’s, geconfijte radijsjes en droeshout, carpaccio van rund met parmezaan en siroop van balsamico azijn
een mokkatasje velouté van courgette met scampi onder een korstje, toast van ciabatta met oesterzwammen en champignons, verse bieslook en sjalotzeebaars op z’n vel gebakken, zuiderse groentjes en een crème van limoen filet van Argentijns rund met rucola , béarnaise en een champignon-aardappeltje, ballotine van parelhoen met een risotto van butternut, curry en een vleugje koriander, fettuccini pasta met truffelolie, verse basilicum en caviaar van aubergines en fijn versnipperde coppa en lomo
heldere bouillon van rode vruchten en kirsch met een mousse van mascarpone en munt
moelleux au chocolate met huisbereid ijs van witte chocolade, assortiment artisanale macarons.